Overmatig zweten tegengaan

Zweten is een gezond en natuurlijk proces van ons lichaam: het is de manier waarop we kunnen afkoelen na bijvoorbeeld zware inspanning of tijdens een warme zomerdag. Maar sommige mensen zweten meer dan anderen. Ongeveer 0,5% van de bevolking heeft zelfs last van overmatig zweten.

Oorzaken overmatig zweten

Soms heeft overmatig zweten een medische oorzaak. Bijvoorbeeld bepaalde medicijnen, overgewicht, een stofwisselingsstoornis of een neurologische aandoening. Maar veel vaker is er eigenlijk geen oorzaak aan te wijzen voor overmatig zweten. Sommige mensen zweten nu eenmaal meer dan anderen. Is dat bij u ook het geval? Dan is het goed om te weten dat u overmatig zweten kunt tegengaan!

Middel tegen overmatig zweten

Gewone deodorants helpen niet om overmatig zweten tegen te gaan. Ze maskeren weliswaar tijdelijk de zweetgeur, maar ze zorgen er niet voor dat het zweten vermindert. Uiteindelijk wordt de geur in veel gevallen zelfs erger wanneer u deodorant gebruikt. Met Finspiran, een anti-transpirantspray, kunt u overmatig zweten wél tegengaan.

 

 

Werking Finspiran

Finspiran is een anti-transpirant met een dubbele werking. Het werkt in op de zweetklieren én het sluit de poriën gedeeltelijk af, zodat het zweet niet naar buiten kan. Overmatig zweten wordt zo tegengegaan en onaangename geuren worden tot een minimum beperkt.

Gebruik Finspiran tegen overmatig zweten

Finspiran gaat overmatig zweten tegen in de oksels, maar het kan ook gebruikt worden op handen en voeten. U gebruikt Finspiran één of twee keer per week, door het middel ’s avonds voor het slapengaan aan te brengen op een schone, droge huid. Daarna heeft het de hele nacht tijd om in te drogen. ’s Ochtends spoelt u eventuele restanten af en bent u tot wel vijf dagen beschermd tegen zweetgeur!

Bestrijd overmatig zweten

Heeft u last van transpiratiegeur? En wilt u overmatig zweten tegengaan? Probeer dan Finspiran en ervaar zelf de intensieve werking. Deze unieke anti-transpirant is exclusief te koop bij Kruidvat, in de winkels en in de webshop.