De oorzaak van overmatig zweten

Zweten doen we allemaal en het is dan ook een normaal verschijnsel, hoe vervelend het ook is. Het is zelfs heel gezond, want zweten is de enige manier waarop ons lichaam overtollige warmte kan kwijtraken. Het wordt echter wel vervelend wanneer je overmatig zweet. We spreken van overmatig zweten wanneer je veel meer zweet dan gemiddeld. Daar heeft ongeveer 0,5% van de bevolking last van.

De mogelijke oorzaak overmatig zweten

Er kunnen veel redenen zijn waarom mensen overmatig zweten. In sommige gevallen is er een duidelijke oorzaak van het overmatig zweten aan te wijzen. Van sommige medicijnen is als oorzaak bijvoorbeeld bekend dat mensen veel zweten als ze de medicatie gebruiken. Ook overgewicht, een stofwisselingsstoornis of een neurologische aandoening kunnen een oorzaak zijn van veel zweten. Maar soms is er ook helemaal geen duidelijke oorzaak voor waarom iemand last heeft van overmatig zweten. De een zweet nu eenmaal wat meer dan de ander.

De beste anti-transpirant tegen overmatig zweten

Ben jij ook zo iemand die last heeft van overmatig zweten, zonder dat je nu eigenlijk weet wat de oorzaak is? En wil je nu echt een goede oplossing? Dan is het goed om te weten dat Finspiran je graag helpt. Want anders dan deodorant – dat geurtjes alleen maar maskeert – is Finspiran een anti-transpirant die transpiratie écht voorkomt. Dit kan doordat Finspiran de oorzaak van veel zweten echt wegneemt. De zweetklieren worden namelijk voor een groot deel gedicht, waardoor zweet geen kans maakt.

 

 

 

De dubbele werking van Finspiran

Finspiran heeft een dubbele werking om de oorzaak van overmatig zweten weg te nemen. Enerzijds werkt het in op de zweetklieren, anderzijds sluit het de poriën gedeeltelijk af. Het weinige zweet dat nog ontstaat, krijgt dan geen kans om naar buiten te komen. Met deze dubbele werking gaat Finspiran de oorzaak van overmatig zweten tegen en worden vervelende geurtjes tot het absolute minimum beperkt.

Finspiran tegen overmatig zweten

Je kunt Finspiran niet alleen in de oksels gebruiken. Ook op handen en voeten is het werkzaam, om daar de oorzaak van veel zweten weg te nemen. Finspiran twee keer per week aanbrengen op een schone en droge huid voor het slapen gaan is voldoende. Gedurende de nacht doen de werkzame stoffen hun werk en de volgende ochtend kun je gewoon douchen. Je bent voor meerdere dagen beschermd tegen overmatig zweten, omdat de oorzaak ervan is weggenomen. Je hoeft ernaast dan ook geen deodorant meer te gebruiken. 

Koop Finspiran tegen overmatig zweten

Wil je zelf ervaren wat Finspiran voor jou kan betekenen in de strijd tegen zweten? Finspiran is verkrijgbaar via de vele verkooppunten, waaronder Kruidvat. Heb je nog vragen voordat je Finspiran gaat kopen? Stel je vragen dan via ons contactformulier, bel naar 033-4791010 of stuur ons een bericht via info@benckmar.com