Oorzaak van overmatig zweten

Zweten doen we allemaal. Het is zelfs heel gezond, want zweten is de enige manier waarop ons lichaam overtollige warmte kan kwijtraken. Het wordt echter wel vervelend wanneer je overmatig zweet. We spreken van overmatig zweten wanneer je veel meer zweet dan andere mensen. Daar heeft ongeveer 0,5% van de bevolking last van.

Oorzaak overmatig zweten

Waarom mensen overmatig zweten, is altijd maar de vraag. In sommige gevallen is er een duidelijke oorzaak van het overmatig zweten aan te wijzen. Van sommige medicijnen is bijvoorbeeld bekend dat ze overmatig zweten veroorzaken. Ook overgewicht, een stofwisselingsstoornis of een neurologische aandoening kunnen eraan ten grondslag liggen. Maar soms is er ook helemaal geen duidelijke oorzaak voor waarom iemand overmatig zweet. De een zweet nu eenmaal wat meer dan de ander.

Antitranspirant tegen overmatig zweten

Ben jij ook zo iemand die overmatig zweet, zonder dat je nu eigenlijk weet wat de oorzaak is? En had je de hoop op een oplossing al bijna opgegeven? Dan is het goed om te weten dat Finspiran je kan helpen. Want anders dan deodorant – dat de geurtjes alleen maar maskeert, maar niets doet om het zweten tegen te gaan – is Finspiran een antitranspirant die transpiratie écht voorkomt.

 

Dubbele werking Finspiran

Finspiran heeft een dubbele werking. Enerzijds werkt het in op de zweetklieren, anderzijds sluit het de poriën gedeeltelijk af. Het weinige zweet dat nog ontstaat, krijgt dan geen kans om naar buiten te komen. Met deze dubbele werking gaat Finspiran overmatig zweten tegen en worden vervelende geurtjes tot het absolute minimum beperkt.

Finspiran tegen overmatig zweten

Je kunt Finspiran niet alleen in de oksels gebruiken, ook op handen en voeten is het werkzaam. Twee keer per week opbrengen op een schone en droge huid voor het slapen gaan is voldoende. Gedurende de nacht doen de werkzame stoffen hun werk en de volgende ochtend kun je gewoon weer douchen. Je bent voor meerdere dagen beschermd tegen overmatig zweten!

Koop Finspiran tegen overmatig zweten

Wil je zelf ervaren wat Finspiran voor jou kan betekenen? Finspiran is verkrijgbaar via vele verkooppunten, waaronder De Online Drogist