De beste antiperspirant

Zweten is normaal en natuurlijk. Het is de manier van ons lichaam om de temperatuur te reguleren. Maar op sommige plaatsen kan zweet wel hinderlijk zijn. Bijvoorbeeld in de oksels, onder de voeten en in de handpalmen. Zweet dat in aanraking komt met de bacteriën op de huid kan immers onaangename geurtjes veroorzaken en dat is vervelend.

Antiperspirant, hét middel tegen zweet?

Veel mensen nemen hun toevlucht tot deodorant, maar eigenlijk doet dat niets: het maskeert alleen de bestaande zweetgeuren. De beste manier om zweetgeurtjes te voorkomen, is het voorkomen van zweet zélf. Daarvoor zijn producten op de markt – antiperspirant genaamd – die voorkomen dat zweet ontstaat, waardoor je droog en fris blijft. Zweetgeurtjes krijgen zo geen kans! 
 

Finspiran: de beste oplossing!

Bij het kiezen van de beste antiperspirant is het belangrijk om te letten op de werking ervan. Finspiran is wat dat betreft de ideale oplossing. De werking van Finspiran is namelijk tweeledig. De werkzame bestanddelen van Finspiran zorgen er enerzijds voor dat zweetklieren minder zweet produceren. Ook maakt het de poriën deels ondoordringbaar, zodat zweet geen kans krijgt. Deze tweevoudige werking is optimaal effectief tegen zweten. 
 

De werkwijze van Finspiran

Finspiran is een antiperspirant die maar twee maal per week gebruikt hoeft te worden. Je brengt het simpelweg voor het slapengaan aan op een droge en schone huid en laat het de rest van de nacht inwerken. De volgende dag kun je gewoon weer douchen, want dan is Finspiran al ingewerkt. Vervolgens ben je enkele dagen schoon, fris en droog. 
 

Hét middel tegen zwetende handen en voeten

Finspiran is niet alleen effectief tegen zweet in de oksels, het kan ook gebruikt worden op de handen. Ook helpt het tegen zweetvoeten. Klamme handen tijdens een sollicitatie of gênante situaties in de schoenenwinkel behoren daardoor tot het verleden. 
 

Ontdek de beste antiperspirant

Wil jij ook ontdekken hoe Finspiran jou kan helpen tegen overmatig zweten? De antiperspirant van Finspiran is te koop bij onder andere: Kruidvat, Trekpleister en Etos. Maar ook online zijn er verschillende verkooppunten voor de Finspiran spray. Probeer het zelf en ervaar het ongekend droge en frisse gevoel zelf!