finspiranflesjes.png

Finspiran. Bij overmatige transpiratie

Finspiran biedt de ultieme bescherming tegen transpiratie en onaangename geuren. Het stopt overmatig transpireren tot wel 5 dagen en is geschikt voor alle huidtypes. 

 • Eenvoudig in gebruik
 • Werking van 5 dagen
 • Voor oksel, hand en voet

Hoe werkt Finspiran?

Finspiran is dubbelactief: het werkt in op de zweetklieren én sluit de poriën gedeeltelijk af. Daardoor bereikt de hardnekkige transpiratie het huidoppervlak niet. De dubbele werking garandeert ultieme bescherming tegen transpiratie en onaangename geuren.

Ingrediënten 

Alcohol denat, Aqua, Aluminum Chloride, Aluminum Chlorohydrate, Glycerin, Allantoine, PEG-12 Dimethicone, Propelyne Glycol, Triethyl Citrate

Gebruiksaanwijzing

Gebruik Finspiran 1 à 2 keer per week om transpiratie en onaangename geuren tegen te gaan. Spray Finspiran 's avonds vóór het slapen 2 tot 3 keer op een schone, droge huid en laat de vloeistof vervolgens indrogen. Was eventuele restanten de volgende ochtend af. Herhaal de behandeling na 5 dagen óf zoveel eerder als nodig. Gebruik Finspiran NIET samen met andere deodoranten: deze blokkeren de werking. Finspiran bevat geen parfum. Gebruik als u wenst naast Finspiran een geparfumeerde bodyspray. 

Waarom Finspiran 's avonds aanbrengen 
Het lichaam komt 's nachts tot rust en ook de zweetklieren zijn dan het minst actief. Daardoor is er 's avonds het minste transpiratievocht aanwezig. Door Finspiran dan te gebruiken, kunnen de werkzame ingrediënten het best hun werk doen. 

Wat te doen bij huid irritatie?

Staak het gebruik van Finspiran als er huid irritatie optreedt. Gebruik Finspiran verder niet op een beschadigde huid of direct na het scheren van de oksels.

Bij het eerste gebruik kan het voorkomen dat het product enigszins irriteert. Als de irritatie aanhoudt of een allergische reactie zich voordoet dan direct het gebruik staken.

Licht ontvlambaar. Oogcontact vermijden. Buiten bereik van kinderen houden.

Finspiran is jarenlang uitgebreid door ons getest. Vraag ons dus alles wat je wilt weten over
Finspiran en overmatig transpireren.

 • Waarom is Finspiran effectief?

  Het actieve ingrediënt in Finspiran is aluminium chloride en dat zorgt er samen met de andere ingrediënten voor dat het inwerkt op de zweetklieren én het sluit de poriën gedeeltelijk af. Hierdoor bereikt de hardnekkige transpiratie het huidoppervlak niet. De dubbele werking garandeert ultieme bescherming tegen transpiratie en onaangename geuren.

 • Hoe werkt Finspiran?

  Finsprian is dubbelactief: het werkt in op de zweetklieren én sluit de poriën gedeeltelijk af. Hierdoor bereikt de hardnekkige transpiratie het huidoppervlak niet. De dubbele werking garandeert ultieme bescherming tegen transpiratie en onaangename geuren.

 • Voor wie is Finspiran geschikt?

  Finspiran is geschikt voor zowel vrouwen als mannen die last hebben van overmatige transpiratie in de oksels en op de handen en voeten. Finspiran is geschikt voor alle huidtypes

Kies voor een actief leven. Kies Finspiran.

Zit overmatig transpireren jou in de weg? En durf je daardoor niet doen wat je leuk vindt? Laat je nergens meer door weerhouden en kies voor de zelfverzekerdheid die de antitranspirant van Finspiran jou kan bieden!