Zweten oksels tegengaan

Vóór een belangrijke presentatie, na een inspannende sportprestatie of gewoon om dat het warm is: we hebben allemaal wel eens natte oksels. Zweten doen we namelijk allemaal, het is dan ook het enige verkoelingsmechanisme dat onze huid – het grootste orgaan van ons lichaam! – heeft. Maar soms is het zweten zo erg dat er vlekken in de kleding ontstaan. Daarnaast zijn er mensen die last hebben van overmatig zweten, oftewel hyperhidrose. Gelukkig kunt u zweten in de oksels goed tegengaan.

Zweten tegengaan

Om zweten in de oksels tegen te gaan, gebruiken veel mensen deodorant. Dat is echter niet de oplossing, omdat dat het zweten niet voorkomt, maar alleen de geurtjes maskeert. Voorkomen dat die geurtjes ontstaan is eigenlijk beter. Daarom is het aan te raden om een anti-transpirant te gebruiken in plaats van een deodorant.

Finspiran om zweten tegen te gaan

Finspiran is zo’n anti-transpirant. De unieke formule heeft een dubbele werking: het dringt door in de zweetkliertjes én het sluit de huidporiën voor een deel af, zodat eventueel zweet geen kans heeft om het huidoppervlak te bereiken. Daarmee gaat het zweten in de oksels tegen, in plaats van de effecten ervan te verbloemen.

 

Gebruik Finspiran in de oksels

Finspiran hoeft slechts een of twee keer per week gebruikt te worden, want het effect houdt tot wel vijf dagen lang aan! ’s Avonds aanbrengen op de schone en droge oksels en ’s nachts laten inwerken is genoeg voor een langdurig fris en schoon gevoel. Gebruik daarnaast geen deodorant, want dat verstoort de werking van Finspiran. Een geurende bodyspray kan wel gebruikt worden.

Probeer Finspiran zelf

Finspiran is het resultaat van jarenlang onderzoek. Wilt u ook het zweten in uw oksels tegengaan met een product dat écht helpt? Ga dan naar Kruidvat of koop Finspiran online en ervaar zelf het verschil met deze anti-transpirant. Wilt u meer weten? Stel ons gerust uw vraag. Wij beantwoorden al uw vragen graag.