Overmatig zweten oksels? Finspiran helpt!

Finspiran is dé anti-transpirant die helpt tegen zweetoksels en bijvoorbeeld zweetvoeten en zwetende handen, waar veel mensen wat tegen willen doen. Het is een unieke formule waarmee (overmatig) zweten wordt aangepakt. Er zijn verschillende oorzaken die leiden tot zwetende oksels. Wij geven jou graag de tips om zweetoksels tegen te gaan!

Wat is de oorzaak van zwetende oksels? 

Zweetoksels kunnen zich voordoen door meerdere oorzaken. Het kan komen door ziekte, overgewicht, stress of hormonale veranderingen. Zweten is nodig om het lichaam af te laten koelen. De mate waarin je zweet is echter per persoon verschillend. In je lichaam heb je twee soorten zweetklieren: eccriene klieren en apocriene klieren. Wanneer de apocriene zweetklieren overactief zijn spreken we van hyperhidrosis. Dan wordt er overmatig zweet aangemaakt, wat kan leiden tot een sterke transpiratiegeur en zweetplekken in de kleding. 

Wat helpt tegen zweetoksels?

Er is wat te doen tegen zweetoksels door zelf de volgende stappen te nemen:
•    Was regelmatig je oksels. Dit voorkomt dat bacteriën op de huid blijven zitten. Zo krijgt het transpiratievocht geen vervelende zweetgeur;
•    Draag kleding maximaal één dag, dit voorkomt een ophoping van geuren;
•    Gebruik Finspiran, dé anti-transpirant met een effectieve, dubbele werking. Zo wordt de oorzaak van het overmatige zweten aangepakt.

Dit is hét middel tegen zwetende oksels!

Er zijn verschillende middelen beschikbaar en andere tips om wat te doen tegen zweetoksels. Zo kun je gebruik maken van Finspiran-spray, om de oorzaak van zweten aan te pakken. Finspiran heeft een goede werking op de zweetklieren en sluit de poriën gedeeltelijk af om zo overmatig transpireren tegen te gaan. 
Daarnaast is een goede hygiëne erg belangrijk, om transpiratievocht te voorkomen. Wanneer het transpiratievocht naar buiten komt, komt het in aanraking met bacteriën op de huid. Deze bacteriën zorgen voor de sterke zweetgeur. Draag kleding één dag om zo een ‘opstapeling’ van geuren te voorkomen. Gebruik eventueel een bodyspray of parfum. Dit zal in tegenstelling tot deodorant de werking van Finspiran of anti-transpirant niet belemmeren. 

Is deo de oplossing tegen zwetende oksels?

Helaas helpt deo niet tegen (overmatig) zweten en maar in zekere mate tegen zweetoksels, maar gelukkig hebben wij tips. Deodorant zorgt ervoor dat de zweetgeur wordt verbloemd, maar doet verder niets aan de oorzaak van het transpireren. Zweet zelf is geurloos. Doordat het vocht in aanraking met bacteriën op de huid komt, zal er een zweetgeur ontstaan. Als je last hebt van overmatig zweten, oftewel hyperhidrosis, heb je last van een sterke zweetgeur en veel zweet in bijvoorbeeld de oksels. 

Kies voor Finspiran om zwetende oksels te voorkomen!

Finspiran biedt uitkomst bij overmatig zweten, want het helpt tegen zweetoksels en zweet op andere plekken. Het is een unieke formule, die zwetende oksels tegengaat door het aanpakken van de oorzaak. Het middel zorgt ervoor dat de poriën gedeeltelijk worden afgesloten. Ook heeft Finspiran een effectieve werking op de zweetklieren. Finspiran is te koop bij onder andere Kruidvat, Trekpleister en Etos. Maar ook online zijn er verschillende verkooppunten van Finspiran-spray. Heb je vragen over het gebruik of de werking van Finspiran? Neem vrijblijvend contact op, wij staan je graag te woord! Wij geven je ook graag tips tegen zweetoksels. Je kunt het contactformulier invullen, maar ook bellen naar 033-4791010. Je kunt ook e-mailen naar info@benckmar.com