Overmatig zweten oksels? Finspiran helpt!

Finspiran is dé anti-transpirant die ervoor zorgt dat jij geen last meer hebt van zwetende oksels. Het is een unieke formule waarmee (overmatig) transpireren wordt aangepakt bij de oorzaak. Er zijn verschillende oorzaken die leiden tot zwetende oksels. Wij geven jou graag de tips om overmatig zwetende oksels tegen te gaan!

Wat is de oorzaak van zwetende oksels? 

Zwetende oksels kunnen zich voordoen door meerdere oorzaken. Het kan komen door ziekte, overgewicht, stress of hormonale veranderingen. Transpireren is nodig om het lichaam (bij hoge temperaturen) af te laten koelen. De mate waarin je zweet is per persoon verschillend. In je lichaam heb je twee soorten zweetklieren: eccriene en apocriene. Wanneer de apocriene zweetklieren overactief zijn spreken we van hyperhidrosis. Dan wordt er overmatig zweet aangemaakt wat kan leiden tot een sterke transpiratiegeur. Voorkom zwetende oksels door zelf de volgende stappen te nemen:
•    Was regelmatig je oksels. Dit voorkomt dat bacteriën op de huid blijven zitten en het transpiratievocht de zweetgeur geven;
•    Draag kleding één dag, dit voorkomt een ophoping van geuren;
•    Gebruik Finspiran: de anti-transpirant met een effectieve, dubbele werking. Om de oorzaak aan te pakken!

Dit is hét middel tegen zwetende oksels!

Er zijn verschillende middelen tegen zwetende oksels. Zo kun je gebruik maken van de Finspiran spray om de oorzaak van zweten aan te pakken. Het heeft een goede werking op de zweetklieren en sluit de poriën gedeeltelijk af om zo overmatig transpireren (vocht) tegen te gaan. Daarnaast is een goede hygiëne erg belangrijk. Wanneer het transpiratievocht naar buiten komt, komt het in aanraking met bacteriën op de huid. Deze bacteriën zorgen voor de sterke zweetgeur. Draag kleding één dag om zo een ‘opstapeling’ van geuren te voorkomen. Gebruik eventueel een bodyspray of parfum. Dit zal in tegenstelling tot deodorant de werking van Finspiran of anti-transpirant niet belemmeren. 

Is deo de oplossing tegen zwetende oksels?

Helaas helpt deo niet tegen (overmatig) zweten. Deodorant zorgt ervoor dat de zweetgeur wordt verbloemd maar doet verder niets aan de oorzaak van het transpireren. Zweet zelf is namelijk geurloos. Doordat het vocht naar buiten - in aanraking met bacteriën op de huid - komt zal er een zweetgeur ontstaan. Wanneer je last hebt van hyperhidrosis zal dit leiden tot overmatig transpireren en een sterke zweetgeur. 

Kies voor Finspiran om zwetende oksels te voorkomen!

Gelukkig biedt Finspiran uitkomst bij overmatig zweten! Het is een unieke formule die zwetende oksels tegengaat door het aanpakken van de oorzaak. Het gedeeltelijk afsluiten van de poriën en een effectieve werking op de zweetklieren. Finspiran is te koop bij onder andere: Kruidvat, Trekpleister en Etos. Maar ook online zijn er verschillende verkooppunten voor de Finspiran spray. Heb je vragen over het gebruik of de werking van Finspiran? Neem vrijblijvend contact op, wij staan je graag te woord!