Zweetvoeten behandelen? Finspiran is dé oplossing!

Finspiran is dé oplossing tegen zweetvoeten! Naast goede hygiëne, absorberende schoenen en sokken zorgt Finspiran ervoor dat de sterke transpiratiegeur wordt verminderd. Het heeft een werking op de zweetklieren en zorgt dat de poriën gedeeltelijk worden afgesloten. Lees alles over de effectieve formule van Finspiran tegen zweetvoeten.

De oorzaak van zweetvoeten?

Er is niets zo vervelend als je schoenen uittrekken en geconfronteerd worden met een sterke transpiratiegeur. Tijdens warme dagen kan het transpiratievocht er ook voor zorgen dat je uit je schoenen ‘glijdt’. Zweetvoeten kunnen een hardnekkig probleem zijn en je belemmeren in verschillende opzichten. Er kunnen verschillende oorzaken zijn van zweetvoeten. Dit kan bijvoorbeeld komen door stress, een stofwisselingsstoornis, slechte conditie, puberteit of gebrek aan hygiëne. Daarnaast is het dragen van verkeerde schoenen en sokken één van de meest voorkomende oorzaken. Zorg ervoor dat schoenen absorberen en draag katoenen sokken. Dit zorgt ervoor dat de voeten voldoende kunnen luchten waardoor het aanmaken van de sterke zweetgeur wordt verminderd. 

Hoe kun je zweetvoeten behandelen bij de bron?

Net als bij het transpireren van de oksel of handen is het goed om de oorzaak aan te pakken. De zweetgeur is namelijk een gevolg. We beginnen bij het begin en hebben voor jou dé tips om zweetvoeten te voorkomen:
•    Was je voeten regelmatig en droog ze goed af. Hygiëne is het belangrijkst om zweetgeuren te voorkomen;
•    Draag katoenen sokken;
•    Was gedragen sokken op hoge tempratuur (60 graden) om alle bacteriën te doden;
•    Laat de gedragen schoenen goed ventileren en gebruik eventueel inlegzolen om warmte en vocht te absorberen;
•    Gebruik Finspiran om de poriën iets te dichten en voor een effectieve werking op de zweetklieren. Hierdoor wordt de transpiratiegeur aanzienlijk verminderd. 

Welke middelen zijn er tegen zweetvoeten?

Met anti-transpirant zorg je ervoor dat de poriën gedeeltelijk worden afgesloten. Door de unieke, dubbel effectieve werking van Finspiran werkt deze spray ook in op de zweetklieren. Daardoor bereikt de hardnekkige transpiratie het huidoppervlak niet. Finspiran kun je gebruiken tegen zweethanden, zweetvoeten en zweetoksels. Door gebruik te maken van de spray maak je al een effectieve eerste stap. Daarnaast is een goede hygiëne van groot belang. Was regelmatig je voeten om zo sterke transpiratiegeuren te voorkomen. 

Het gebruik van spray of sokken tegen zweetvoeten

Met Finspiran pak je grondig de oorzaak van zweten aan. Gebruik de spray één á twee keer per week om transpiratie en onaangename geuren tegen te gaan. Finspiran gebruik je ’s avonds vóór het slapen gaan. Spray twee tot drie keer op schone en droge voeten en laat de vloeistof indrogen. Was de volgende ochtend eventuele restanten af. Gebruik Finspiran niet in combinatie met andere deodoranten. Dit zal de werking tegenhouden. Daarnaast kun je het beste katoenen sokken dragen, schoenen die absorberen of gebruik een inlegzooltje om het vocht te absorberen. 

Kies voor Finspiran om zweetvoeten te voorkomen!

Gebruik Finspiran om zweetvoeten te voorkomen! Finspiran is hét middel tegen zweetvoeten. Voor een frisse start van de dag! Ervaar zelf de effectieve werking van Finspiran. Ga langs bij één van onze verkooppunten als Kruidvat, Trekpleister en Etos of bestel online. Heb je vragen over Finspiran of de werking ervan? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!