Zweetvoeten voorkomen

Niets zo vervelend als uw schoenen uittrekken en geconfronteerd worden met een zweetgeur. Of in de zomer door uw schoenen ‘glijden’ vanwege het transpiratievocht uit uw voeten. Zweetvoeten kunnen een hardnekkig probleem zijn en ze kunnen er zelfs voor zorgen dat u bepaalde soorten schoeisel liever vermijdt. Wilt u ook alle schoenen dragen die u wilt? Zonder het risico op zweetvoeten? Probeer dan Finspiran!

Voorkom zweetgeur voeten

Er zijn allerhande schoendeo’s en talkpoeders voor de voeten in de markt, maar uiteindelijk doen die maar één ding: geuren maskeren nadat die zijn ontstaan. En dat is eigenlijk al te laat. Beter is het om zweetvoeten te voorkomen. Dat doet u met een anti-transpirant, bijvoorbeeld Finspiran.

Anti-transpirant tegen zweetvoeten

Finspiran voorkomt zweetvoeten op twee manieren: het werkt in op de zweetklieren in de voeten én het blokkeert de poriën grotendeels. Daardoor krijgen zweetdruppels dus niet of nauwelijks kans om het huidoppervlak te bereiken en worden vervelende zweetvoeten voorkomen. Bovendien is Finspiran tot wel vijf dagen werkzaam.

 

 

Gebruik anti-transpirant

U gebruikt Finspiran een of twee keer per week voor het slapen gaan. ’s Avonds brengt u het aan op de voeten – op de handen en in de oksels werkt het overigens ook – en de volgende ochtend kunt u eventueel overtollig product afspoelen. Daarna bent u tot wel vijf dagen beschermd tegen zweetvoeten. Eenvoudiger kan bijna niet.

Finspiran voor iedereen

Finspiran is geschikt voor elk huidtype en voor zowel mannen als vrouwen. Wilt u zelf de werking van Finspiran ervaren? Koop dan een flacon bij Kruidvat of bestel Finspiran online. We weten zeker dat u al snel zult concluderen dat Finspiran dé manier is om zweetvoeten te voorkomen. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. We nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden, op basis van de kennis die we na jarenlang onderzoek hebben opgebouwd.