Zwetende handen tegengaan?

Last van klamme of zwetende handen? Finspiran is dé oplossing! Je kunt maar één keer een eerste indruk maken en er is niets zo vervelend om jezelf voor te stellen met een klamme hand. Veel mensen hebben hier last van maar met de Finspiran spray is het verleden tijd. Een unieke formule met een dubbele werking. De spray heeft een effectieve werking op de zweetklieren en zorgt ervoor dat de poriën gedeeltelijk worden afgesloten. Met als resultaat: geen klamme of zwetende handen meer!

De oorzaak van zwetende handen

Zwetende handen kunnen meerdere oorzaken hebben. Vaak krijg je te maken met zweethanden in stressvolle situaties, als we bang of opgewonden zijn. In onze handen zitten namelijk veel eccriene klieren. Deze klieren zijn verbonden met ons sympathische zenuwstelsel en worden geactiveerd bij stress. Helaas hebben sommige mensen last van hyperhidrosis: overmatig transpireren. Hierbij zijn de apocriene zweetklieren overactief. In dit geval kan er ook een sterke transpiratiegeur zich voordoen. Verder kan het overmatig zweten van de handen ook liggen aan medicijngebruik, overgewicht of ziekte.

Welke middelen zijn er tegen overmatig zwetende handen en voeten?

Door het gebruik van de effectieve formule: Finspiran, zal overmatig zweten verminderd worden! De spray zorgt ervoor dat de poriën gedeeltelijk worden afgesloten en werkt in op de zweetklieren. Gebruik de spray één á twee keer in de week voor een werking van maar liefst vijf dagen. De Finspiran spray is jarenlang uitgebreid door ons getest om jou te voorzien van een effectieve formule.

Heb je nog last van overmatig zwetende handen, zweetvoeten of zwetende oksels? Neem dan contact op met de huisarts. Zij kunnen je middelen voorschrijven of informeren over verschillende behandelingen. 

Kies voor Finspiran om zwetende handen te voorkomen! 

Wil je ook af van zwetende handen en zweetvoeten? Gebruik Finspiran en ervaar de effectieve werking zelf! Met deze unieke spray pak je écht de oorzaak aan. Je kunt de Finspiran spray kopen in onder andere de winkels van Kruidvat, Trekpleister en Etos of via één van de online shops. Bekijk onze verkooppunten en in no-time heb jij jouw Finspiran spray in huis!