Zweten handen tegengaan

“You never get a second chance for a first impression”. Het bekende spreekwoord laat er geen twijfel over bestaan: een eerste indruk is van levensbelang. Daarbij kunt u geen klamme of zwetende handen gebruiken. Toch hebben veel mensen hier last van – en dat kan u in uw dagelijks leven behoorlijk belemmeren. Sommige mensen hebben extra pech: zij behoren tot de kleine groep mensen met hyperhidrose, oftewel overmatig zweten. Gelukkig is hier iets aan te doen.

Tegengaan zweethanden

Gewone deodorant gebruikt u natuurlijk niet op uw handen. Het voelt vervelend en u wast het er steeds weer af. Bovendien stopt deodorant het zweten niet. En wat u écht wilt, is het zweten in uw handen tegengaan. Met een anti-transpirant wordt dat wel mogelijk. Finspiran is zo’n anti-transpirant, met een werking die tot maar liefst vijf dagen aanhoudt.

Werking tegen zwetende handen

Na jarenlang onderzoek is de formule van Finspiran geperfectioneerd. De werking is tweeledig. Finspiran werkt niet alleen in op de zweetklieren, maar sluit ook de poriën van de handen gedeeltelijk af. Eventueel transpiratievocht krijgt dus geen kans om het huidoppervlak te bereiken. Het resultaat? Handen die niet of nauwelijks meer zweten. En dat enkele dagen lang.

Gebruik Finspiran

U kunt zwetende handen tegengaan door slechts een of twee behandelingen met Finspiran per week. Breng het voor het slapen gaan op uw handen en laat de formule gedurende de nacht zijn werk doen. Wanneer u wakker wordt, kunt u overtollig product gewoon van uw handen spoelen. Daarna bent u tot vijf dagen beschermd tegen zwetende handen.

Ga zwetende handen tegen!

Wilt u ook van het zweten in u handen af? En wilt u iets gebruiken dat de oorzaak écht aanpakt? Probeer dan eens Finspiran. U kunt uw flacon Finspiran online bestellen, maar ook bij uw dichtstbijzijnde Kruidvat-filiaal aanschaffen. We weten zeker dat u overtuigd zult raken van het effect. En wilt u meer weten? Neem gerust contact op. We beantwoorden uw vraag met veel plezier.