Overmatig zweten behandelen

Zweetplekken onder uw oksels als u nét een belangrijke presentatie moet geven. Uw schoenen niet uit durven trekken in de schoenenwinkel, omdat u bang bent voor geurtjes. Opzien tegen een sollicitatiegesprek, omdat u weet dat u dan handen moet schudden en u zich schaamt voor uw natte handen. Overmatig zweten komt vaker voor dan u denkt en het kan u flink beperken in uw doen en laten. Gelukkig is overmatig zweten tegenwoordig uitstekend te behandelen.

Behandel overmatig zweten

Wilt u afrekenen met overmatig zweten? Dan is het goed om te weten dat Finspiran u hierbij kan helpen. Dit is een anti-transpirant met een bewezen, dubbele werking. Finspiran werkt in op de zweetklieren en sluit daarnaast de poriën gedeeltelijk af. Daardoor kan het zweet het huidoppervlak niet bereiken. Het resultaat? Een drogere huid en ultieme bescherming tegen onaangename geuren.

Spray tegen overmatig zweten

Finspiran is een spray waarin de werkzame stof aluminium chloride ervoor zorgt dat het transpireren tot het minimum wordt beperkt. Finspiran is bovendien tot wel vijf dagen werkzaam. Eén of twee keer per week aanbrengen op een schone, droge huid is voldoende om overmatig zweten te behandelen. U kunt Finspiran het beste aanbrengen voordat u naar bed gaat. De werkzame stoffen hebben dan de hele nacht de tijd om in te werken en de volgende ochtend kunt u eventuele restanten eenvoudig wegspoelen. Daarna hoeft u zich enkele dagen geen zorgen te maken over zweten of nare geurtjes.

Overmatig zweten oksels, handen en voeten

Finspiran kan niet alleen in de oksels worden gebruikt, maar is ook geschikt om overmatig zweten op handen en voeten tegen te gaan. Wilt u Finspiran ook eens proberen? Koop een flesje bij Kruidvat of bestel het online en ervaar alle voordelen. Finspiran is jarenlang uitvoerig getest en is geschikt voor elk huidtype. Zowel mannen als vrouwen kunnen Finspiran gebruiken. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!