Hyperhidrose bestrijden

Iedereen zweet. En dat is maar goed ook, want zweten is het natuurlijke koelingssysteem van ons lichaam. Helaas is het bij sommige mensen zo dat ze overmatig zweten. Dit wordt ook wel hyperhidrose genoemd. Hyperhidrose is erg vervelend, maar gelukkig ook goed te bestrijden.

Hyperhidrose

Hyperhidrose kan over het hele lichaam voorkomen, maar vooral wanneer mensen last hebben van overmatig zweten in de oksels, op de voeten of op de handen kan het voor vervelende situaties en nare geurtjes zorgen. Ongeveer 0,5% van de Nederlandse bevolking heeft last van hyperhidrose en een medische oorzaak is vaak niet aan te wijzen.

Bestrijding van hyperhidrose

Anders dan u misschien zou denken, is het gebruik van deodorant bij hyperhidrose niet aan te raden. Deodorant vermindert het zweten niet, maar maskeert alleen de nare geurtjes die ontstaan door het zweten. Beter is het om hyperhidrose bij de bron aan te pakken: de zweetkliertjes en de poriën. Door hyperhidrose daar te bestrijden, behaalt u het gewenste resultaat: minder zweet en dus ook minder geurtjes.

 

 

Finspiran tegen hyperhidrose

Een goed middel om hyperhidrose te bestrijden is Finspiran. Deze anti-transpirant heeft een dubbele werking. Enerzijds werkt het in op de zweetklieren. Anderzijds sluit het de poriën op de behandelde huid af, waardoor de transpiratie niet het huidoppervlak kan bereiken. Dat garandeert ultieme bescherming tegen transpiratie en vervelende geurtjes.

Gebruik Finspiran

Finspiran hoeft niet dagelijks te worden aangebracht. Eén keer gebruiken is goed voor zo’n vijf dagen droge oksels, voeten of handen. U brengt Finspiran simpelweg ’s avonds voor het slapengaan aan op een droge, schone huid, waardoor het middel kan inwerken tijdens de nacht. De volgende ochtend spoelt u eventueel overtollig product af en bent u tot wel vijf dagen beschermd tegen hyperhidrose. Wilt u de dubbele werking van Finspiran zelf ervaren? Koop het dan bij Kruidvat of bestel het online en laat u overtuigen!