Antiperspirant tegen overmatig zweten

Overmatig zweten is iets waar veel mensen mee te maken hebben. Het kan tot vervelende situaties leiden, zeker wanneer het natte plekken veroorzaakt in kleding. Zweten is in principe iets heel gezonds, omdat het de temperatuur van ons lichaam reguleert. Maar net zoals bij alles waar ‘te’ voor staat, is te veel zweten erg lastig.

Antispirant is de juiste keuze!

De meeste mensen die last hebben van overmatig zweten, gebruiken daarvoor een deodorant. Dat is echter niet effectief. Om te beginnen doet deodorant niets om het zweten tegen te gaan, het enige ‘werkzame’ bestanddeel is parfum. En wanneer zich het parfum gaat mengen met de geuren die het zweet in combinatie met de bacteriën op de huid vormen, ontstaat een menggeur die in weinig meer lijkt op het lekkere luchtje wanneer de deodorant net uit het flesje komt. Kies daarom bij overmatig zweten voor antiperspirant in plaats van deodorant.

Hoe werkt antispirant tegen zweten? 

Antiperspirant werkt anders dan deodorant en is veel effectiever – zeker wanneer je kiest voor Finspiran. Deze antiperspirant heeft namelijk een unieke tweevoudige werking. Enerzijds dringt het door tot in de zweetklieren, waar het ontstaan van transpiratie wordt voorkomen. Anderzijds sluit het de poriën deels af zodat het weinige zweet dat zich nog vormt, het huidoppervlak niet bereikt. Zo beschermt deze antiperspirant optimaal tegen overmatig zweten.

Antispirant ook voor je handen én voeten! 

Overigens kun je Finspiran niet alleen op je oksels gebruiken, maar ook op de handen. Ook helpt Finspiran tegen zweetvoeten. Klamme handen en stinkende schoenen zijn dus verleden tijd! Je gebruikt deze antiperspirant slechts twee keer per week, ’s avonds voor het slapen gaan op de schone en droge huid. ’s Nachts doet Finspiran z’n werk en daarna ben je enkele dagen beschermd tegen overmatig zweten.

Koop Finspiran bij Kruidvat

De antiperspirant van Finspiran is te koop via diverse verkooppunten. Ga naar je dichtsbijzijnde Kruidvat filiaal of bestel online en ontdek dat Finspiran ook voor jou de perfecte antiperspirant tegen overmatig zweten is!