De beste deodorant

Wanneer u last heeft van transpiratie en zweetluchtjes, kan dat vervelende situaties opleveren. Vlekken in uw kleren bijvoorbeeld of geurtjes die u liever wilt voorkomen. Veel mensen gebruiken daarom meerdere keren per dag een deodorant. Maar het enige dat u daarmee doet, is proberen de geurtjes te maskeren – en daarmee maakt u ze eigenlijk alleen maar erger.

Deodorant tegen zweetgeur

Het klinkt misschien raar, maar de beste deodorant is helemaal geen deodorant, maar een anti-transpirant. Want waar een deodorant alleen dient om geurtjes te verbloemen, pakt u het probleem met een anti-transpirant aan bij de wortel: het zweten zelf. Een anti-transpirant zorgt ervoor dat het zweten vermindert, waardoor er dus ook minder zweetgeurtjes ontstaan. Dat maakt een anti-transpirant effectiever dan deodorant – zeker voor mensen die overmatig zweten.

Finspiran deodorant

Een anti-transpirant die, dankzij jarenlang onderzoek en ontwikkeling, doet wat het belooft, is Finspiran. De anti-transpirant van Finspiran werkt op twee fronten: het dringt door in de zweetklieren en het sluit de poriën deels af. Zo bereikt de transpiratie het huidoppervlak niet en kan het dus ook geen vervelende zweetgeurtjes veroorzaken. Deze dubbele werking maakt dat Finspiran beter presteert dan de beste deodorant.

 

 

Vijf dagen anti-transpirant

Finspiran anti-transpirant gebruikt u niet, zoals bij deodorant, een of meerdere keren per dag. U brengt Finspiran ’s avonds aan op een droge en schone huid en laat de unieke formule ’s nachts inwerken. Daarna bent u tot wel vijf dagen lang verzekerd van een frisse huid. U hoeft Finspiran dus maar één of hooguit twee keer per week aan te brengen voor maximaal effect.

Finspiran en deodorant

Wanneer u Finspiran gebruikt, is het belangrijk om daarnaast geen deodorant te gebruiken. Dat belemmert namelijk de werking van de anti-transpirant. Een lekkere bodyspray of parfum die u niet op de behandelde huid aanbrengt, zijn natuurlijk geen enkel probleem!

Probeer Finspiran

Bent u overtuigd geraakt van Finspiran? Probeer het dan zelf en koop een flacon bij Kruidvat, of bestel Finspiran online. Finspiran is geschikt voor dames en heren en voor alle huidtypes. Probeer Finspiran en ervaar zelf het voordeel van deze anti-transpirant.