Zweten in de nacht

Zweten doen we niet alleen overdag, maar ook ’s nachts. Zweten is heel normaal: het is namelijk de manier waarop ons lichaam de temperatuur regelt als het warm is. Zweten doe je over het hele lichaam en ook ’s nachts zweten we vaak heel wat af. Dat is niet erg, maar op sommige plaatsen wil je liever toch minder zweten. Onder de oksels bijvoorbeeld. Want daar kan zweet vervelende geurtjes veroorzaken. 

Hét middel tegen zweten

Gelukkig zijn er manieren om zweten tegen te gaan. Daarbij denk je misschien aan deodorant, maar dat is nu juist niét effectief. Deodorant gaat zweten namelijk niet tegen, maar maskeert alleen de geur van zweet. Om echt iets tegen zweetgeur te doen is het dus belangrijk om niet de gevolgen van zweten, maar het zweten zélf tegen te gaan. 

Hoe werkt antitranspirant tegen zweten? 

Antitranspirant is de beste oplossing wanneer je zweten wilt voorkomen. Bijvoorbeeld de antitranspirant van Finspiran. Dit heeft een tweeledige werking. Het dringt door tot de zweetklieren, waar het het ontstaan van zweet grotendeels voorkomt. Daarnaast blokkeert het ook de poriën grotendeels. Dus het weinige zweet dat nog ontstaat, krijgt nagenoeg geen kans om de huid te bereiken. Zo helpt de antitranspirant van Finspiran optimaal tegen zweten.  

'S nachts beginnen is overdag winnen! 

Finspiran gebruik je voor het slapen gaan. Je brengt het twee keer per week aan op een schone en droge huid, vlak voordat je naar bed gaat. Tijdens de slaap doet het zijn werk en zorgt het ervoor dat zweten in de nacht én overdag verleden tijd zijn. Het is meerdere dagen werkzaam, dus je kunt langere tijd vertrouwen op een fris en droog gevoel!

Probeer Finspiran

Wil je zweten in de nacht tegengaan met de enige oplossing die écht werkt? Ga dan naar Kruidvat en koop Finspiran, of bestel je eerste flacon in de webshop. Je zult al snel ontdekken dat dagenlange frisheid daadwerkelijk binnen handbereik ligt!