Zweetlucht voorkomen? Lees de remedie tegen zweetlucht

Finspiran helpt tegen vervelende transpiratiegeuren! Door de effectieve, dubbele werking van Finspiran worden zweetgeuren bij de oorzaak aangepakt. De poriën worden gedeeltelijk afgesloten en de spray werkt in op de zweetklieren. Lees meer over hoe Finspiran jou helpt zweetlucht te voorkomen.

Hoe ontstaat een zweetlucht?

De enige manier om zweetlucht te voorkomen is het aanpakken van de oorzaak van zweten. Zweet zelf is namelijk geurloos. De zweetlucht ontstaat door bacteriën op de huid, dit zorgt voor de sterke transpiratiegeur. Daarom is goede hygiëne van groot belang. Daarnaast is het per persoon verschillend in welke mate zweetklieren zorgen voor transpiratie. In ons lichaam hebben we twee soorten zweetklieren: eccriene en apocriene. Het komt soms voor dat de apocriene zweetklier overactief is, dan ontstaat er een sterke zweetgeur. Met het gebruik van Finspiran pak je de oorzaak aan. Poriën worden gedeeltelijk afgesloten en de spray heeft werking op de zweetklieren. Dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het aanmaken van transpiratievocht. 

Hoe kun je een zweetlucht voorkomen?

Gebruik om een zweetlucht tegen te gaan anti-transpirant. Zoals Finspiran! De unieke formule van Finspiran heeft een dubbele werking. De werkzame stoffen werken in op de zweetklieren in de oksels, handen en voeten. Maar ze zorgen er ook voor dat de poriën deels worden afgesloten. Zo krijgt transpiratievocht geen kans om het huidoppervlak te bereiken en daar de kenmerkende zweetlucht te veroorzaken. Helaas doet een deodorant niets aan het zweten zelf, maar wordt de zweetlucht er alleen door verbloemd. Je pakt met een deodorant niet de oorzaak van de zweetlucht aan. 

De oplossing om permanente zweetlucht uit kleding te krijgen

Er is niets vervelender dan de constante geur van zweet. Helaas blijft een zweetlucht lang zitten in kleding. Hoe voorkom je zweetlucht in je kleding? Wij geven jou dé tips:

  1. Was regelmatig je oksels. Transpiratiezweet zelf heeft geen geur, dit wordt veroorzaakt door bacteriën op de huid. 
  2. Draag kleding slechts één dag. Hierdoor voorkom je ‘ophoping’ van geuren in de kleding.
  3. Gebruik anti-transpirant! Dit zorgt ervoor dat de poriën deels worden afgesloten en het transpireren vermindert. 

Zit de zweetlucht al in je kleding? Was je kleding dan met azijn, laat het weken in soda of gebruik een disinfectant. Gelukkig zijn er genoeg methoden om zweetlucht uit kleding te krijgen. Maar beter is, voorkomen!

Zweten in bed of zweet op de rug en de oksels? Met Finspiran is het verleden tijd!

Door de unieke formule van Finspiran zijn zweethanden, verleden tijd. Ook helpt Finspiran tegen zweetvoeten en zwetende oksels. Een gemakkelijke spray waarmee je de zones één á twee keer per week insprayt. Met een werking van maar liefst vijf dagen. Door de effectieve formule waarbij Finspiran zowel werking heeft op de zweetklieren als op het gedeeltelijk afsluiten van de poriën, is zweten in de nacht, op de rug en de oksels verleden tijd. Gebruik Finspiran niet in combinatie met andere deodoranten, dit zal namelijk de werking verminderen. Daarnaast moet je Finspiran niet gebruiken op een beschadigde huid of direct na het scheren van de oksels. Ontstaat er huidirritatie? Staak het gebruik van Finspiran. 

Kies voor Finspiran om zweetlucht te voorkomen!

Benieuwd geworden hoe Finspiran jou kan helpen bij het voorkomen van een zweetlucht? Probeer het zelf! Finspiran is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos, Trekpleister en kun je ook online bestellen. Heb je vragen over de spray? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!