Zweetlucht voorkomen

Zweetluchtjes kunnen behoorlijk vervelend zijn. Want zeg nou zelf: het is nooit leuk wanneer u merkt dat andere mensen u kunnen ruiken. Toch zweten we allemaal, in meer of mindere mate. De een zweet meer dan de ander en een klein deel van de mensen heeft zelfs last van overmatig zweten, ook we hyperhidrose genoemd.

Ontstaan zweetlucht

‘Vers’ zweet stinkt nauwelijks. De bekende zweetlucht ontstaat pas als het in contact komt met de bacteriën op de huid. En, hoe gek het ook klinkt: het gebruik van ‘normale’ deodorant verergert zweetluchtjes eigenlijk nog een beetje. Met deodorant doet u namelijk niets aan het zweten zelf, maar probeert u de zweetlucht alleen maar te verbloemen. Terwijl u eigenlijk beter het ontstaan van de zweetlucht kunt voorkomen. Dat is veel effectiever!

Voorkomen van zweetlucht

Om zweetlucht te voorkomen hebt u geen deodorant nodig, maar anti-transpirant. Zoals Finspiran. De unieke formule van Finspiran heeft een dubbele werking. De werkzame stoffen werken in op de zweetklieren in de oksels, de handen of de voeten, maar ze zorgen er ook voor dat de poriën deels worden afgesloten. Zo krijgt transpiratievocht geen kans om het huidoppervlak te bereiken en daar de kenmerkende zweetlucht te veroorzaken.

Vijf dagen verlost van zweetlucht

Een ander voordeel van Finspiran: het werkt tot maar liefst vijf dagen lang! U gebruikt het dus maar een of twee keer per week. Het gebruik is anders dan bij een gewone deodorant: Finspiran brengt u voor het slapen gaan aan op een schone en droge huid. Het werkt vervolgens de hele nacht in en de volgende ochtend kunt u eventueel overtollig product wegspoelen.

Finspiran tegen zweetlucht

Wilt u zelf ervaren hoe Finspiran zweetlucht kan voorkomen? Finspiran is verkrijgbaar bij Kruidvat en u kunt het ook online bestellen. Heeft u nog vragen over Finspiran? Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen. We beantwoorden uw vraag met veel plezier.