Oplossing tegen overmatig zweten

Zweten is natuurlijk. Het is zelfs gezond, want zweet zorgt er mede voor dat onze lichaamstemperatuur gereguleerd blijft. Maar wanneer je teveel zweet, kan dat wel tot vervelende situaties leiden. Bijvoorbeeld vanwege de geurtjes die ontstaan en de vlekken die het zweet in je kleding kan veroorzaken. Gelukkig kan het ook anders en hoeft overmatig zweten jou niet in de weg te staan. 

Oplossing overmatig zweten

Tegen overmatig zweten is namelijk een eenvoudige oplossing: het gebruik van een goede antitranspirant. Anders dan deodorant maskeert een antitranspirant de zweetgeurtjes niet, maar zorgt deze ervoor dat de geur niet ontstaat. Het voorkomt dat je gaat zweten, zodat dit zich niet kan mengen met de bacteriën op de huid en zo onaangename geurtjes kan veroorzaken. 
 

Finspiran voor tegengaan overmatig zweten

De beste antitranspirant voor overmatig zweten is Finspiran. Dit product heeft een tweevoudige werking. Enerzijds dringt het door tot in de zweetklieren, om daar te voorkomen dat zweet ontstaat. Anderzijds zorgt het ervoor dat de poriën deels worden geblokkeerd, zodat zweet geen kans krijgt om de huid te bereiken. Daardoor is Finspiran dubbel effectief tegen zweten. 
 

Overmatig zweten handen en voeten

Finspiran is trouwens niet alleen te gebruiken voor de oksels, ook in de handpalmen en onder de voetzolen zorgt Finspiran ervoor dat zweet geen kans meer krijgt. Je gebruikt het daar op dezelfde manier als onder de oksels: tweemaal per week aanbrengen op een schone en droge huid voor het slapen gaan en je bent dagenlang beschermd tegen overmatig zweten. 
 

Ontdek Finspiran tegen overmatig zweten

Wil je zelf ervaren hoe Finspiran jou kan helpen tegen overmatig zweten? Finspiran is exclusief te koop bij Kruidvat. Ga dus naar de dichtstbijzijnde winkel of koop Finspiran in de webshop en ontdek zelf de dubbele effectiviteit van Finspiran. Het is de effectiefste manier om overmatig zweten tegen te gaan!