Hyperhidrose verminderen

Zweten is een heel natuurlijk proces in ons lichaam. Het is dé manier waarop onze huid – het grootste orgaan dat we hebben! – verkoeling kan vinden. Transpireren is dus heel gezond. Maar sommige mensen zweten overmatig veel. Dat wordt ook wel hyperhidrose genoemd. Waar het precies door wordt veroorzaakt, is vaak lastig te zeggen. Duidelijk is wel dat veel mensen ermee kampen. Gelukkig zijn er manieren om hyperhidrose te verminderen.

Minder zweten

Veel mensen proberen de geurtjes die hyperhidrose met zich meebrengt, te maskeren door bijvoorbeeld meerdere keren per dag een sterk geurende deodorant te gebruiken. Omdat de bacteriën op de huid zich gaan mengen met de transpiratie én de deodorant werkt dat echter averechts. Beter is het om hyperhidrose te verminderen bij de oorsprong: de zweetkliertjes zelf. Daarvoor is een anti-transpirant, zoals Finspiran, de beste oplossing.

Dubbele werking verminderen hyperhidrose

Finspiran werkt op maar liefst twee manieren om hyperhidrose te verminderen. Allereerst werkt de unieke samenstelling van deze anti-transpirant in op de zweetklieren. Daarnaast sluit het voor een deel de poriën van de huid af, waardoor transpiratie het huidoppervlak niet kan bereiken. Het resultaat? Een schoon en fris gevoel, tot wel vijf dagen lang!

Gebruik Finspiran

Finspiran gebruikt u niet zoals een normale deodorant aan het begin van de dag, maar juist ’s avonds voor het slapen gaan. U brengt het middel aan op een droge, schone huid en laat de unieke formule ’s nachts inwerken terwijl u slaapt. Daarna kunt u tot wel vijf dagen lang zorgeloos alles doen wat u wilt en hoeft u Finspiran slechts een of twee keer per week te gebruiken.

Verminder hyperhidrose

U kunt Finspiran niet alleen in de oksels gebruiken maar ook op de handen of voeten, wanneer u hier uw hyperhidrose wilt verminderen. Want ook zweethanden of zweetvoeten kunnen u behoorlijk tot last zijn. Gelukkig is de anti-transpirant van Finspiran de oplossing voor hyperhidrose. Wilt u Finspiran zelf eens proberen? Ga dan naar Kruidvat of bestel uw eerste flesje Finspiran online en ervaar zelf het verschil!