De beste deodorant tegen zweten

Zweten kan heel lastig zijn. Zeker wanneer het leidt tot vervelende geurtjes of opvallende vlekken in je kleding. Daarom gebruiken veel mensen een deodorant, omdat ze deze geuren willen tegengaan. Maar wist je dat een deodorant eigenlijk helemaal niet de beste oplossing is? Om zweetgeur écht tegen te gaan, is het beter om helemaal te voorkomen dat je gaat zweten. 

Deodorant tegen zweten

Deodorant is eigenlijk niet geschikt wanneer je last hebt van overmatig zweten. Dat komt doordat deodorant niet voorkomt dat je gaat zweten. Het maskeert slechts de geurtjes die ontstaan doordat het zweet (dat van zichzelf niet stinkt) zich gaat mengen met de bacteriën op je huid. In het beste geval zorgt dat ervoor dat het parfum in de deodorant anders gaat ruiken. In het slechtste geval gaan de twee geuren door elkaar lopen en ruik je aan het einde van de dag zowel een parfumlucht als een zweetgeur door elkaar. Deodorant doet dus eigenlijk niets tegen zweten en verergert het probleem alleen maar.
 

De beste deodorant is een antitranspirant

Daarom kun je beter niet kiezen voor een deodorant, maar voor een antitranspirant. De naam zegt het al een beetje: een antitranspirant gaat zweten tegen en voorkomt dus dat zweet ontstaat. Dat is effectiever dan deodorant. Want zweet dat er niet is, kan immers ook geen geurtjes veroorzaken!
 

 

 

Antitranspirant van Finspiran

Ben je overtuigd van de voordelen van antitranspirant? Dan is het zaak om te kiezen voor het beste product. Finspiran is bewezen effectief en werkt op twee niveaus: het dringt door tot in de zweetklieren om het ontstaan van zweet tegen te gaan én het maakt de poriën deels ondoordringbaar, zodat zweet geen kans meer krijgt om aan de oppervlakte te komen.
 

Gebruik Finspiran in plaats van deodorant

Finspiran is niet alleen geschikt voor gebruik onder de oksels, maar ook voor de handen en de voeten. Klamme handen en zweetvoeten behoren dus voortaan tot het verleden. Alle reden om te kiezen voor Finspiran in plaats van deodorant! Je hoeft Finspiran slechts twee keer per week aan te brengen op een schone huid voor het slapen gaan. De werkzame bestanddelen doen dan ’s nachts hun werk en zorgen ervoor dat je ’s morgens fris en droog opstaat – en dat ook enkele dagen blijft.
 

Ontdek Finspiran zelf

Wil je Finspiran zelf uitproberen? Deze antitranspirant is exclusief te koop bij Kruidvat, zowel in de winkels als Online bestellen. Ontdek alle voordelen van Finspiran zelf en laat je overtuigen van de tweevoudige werking!